top of page
Niya2.PNG

Intuïtieve Niya massage

 

Deze massage is individueel afgestemd naar wat jouw lichaam vraagt of nodig heeft . Het is een combinatie van massagetechnieken en healing waar je helemaal in je lichaam gebracht wordt en ten volle mag genieten! Je kan kiezen voor een korte of lange sessie.  Een duo behandeling is ook mogelijk!

Lomi Lomi massage

 

Dit is een massage uit het hawaiiaanse sjamanisme die diephelend is! De Lomilomi-massage gaat om verbinding van hart tot hart.

De diepte van dit werk spreekt door de helende aanraking, de dans die ontstaat tussen gever , ontvanger en spirit .

Lomi helpt blokkades los te laten , de energie stroomt en brengt je naar een groter gevoel van heelheid, ontspanning en bevrijding.

LomiLomi is dus niet zomaar een massage, het is diep helingswerk en pure liefde, brengt je terug naar de onschuld, puurheid , je innerlijke kind, het is herstel zowel op het mentale , fysieke en spirituele niveau.

Het is een innerlijke reis die nog lang nawerkt nadien!

Met 4 of 6 handen ben je in de lomi hemel, er ontstaat een krachtig en liefdevol energieveld waar je tot complete overgave gebracht wordt!

Eenheid, verbondenheid, koestering, overgave, omhulling en sprankels van zachte helende vrouwelijke energieën, een bad van pure liefde! 

Blokkades en oude energieën worden vrij gemaakt, er ontstaat ruimte voor heling.

De 4 of 6 handen zijn in samenwerking met :

www.massagetherapie-mathia.be 

www.shantum.net

187371096_1725399190966573_1509803045610783225_n.jpg

Goden - Godinnenmassage

 

Dit is een voel reis waar alle energie in je lichaam heel zacht en liefdevol wordt wakker gemaakt . De liefde die je bent mag je helemaal voelen en ervaren!

Rug - Hoofd - Nek massage

 

Dit is een intuïtieve massage met focus op rug , hoofd en nek .

Reiki - Healing

 

Deze behandeling wordt op de kleren gegeven , er wordt gewerkt met de universele levensstroom die blokkades in het lichaam oplost . De energie wordt in beweging gebracht daar waar nodig en er onstaat heling op meerdere niveau’s ; fysiek, mentaal en spiritueel. Dit is een heel ontspannende ervaring!

Gewrichtsmobilisatie + Healing

 

In onze botten en gewrichten zit vaak heel veel oude pijn en trauma opgeslagen. In deze behandeling gaan we heel diep in de gewrichten en botten werken waardoor er meer ruimte en vrijheid komt.

Deze behandeling wordt op de kleren gegeven.

Dit kan in combinatie met bewegingen vanuit de Taise Yoga massage.

Individuele sessie

 

In een individuele sessie stemmen we af op wat jij hier en nu nodig hebt ! We gaan aan de slag met jouw vragen of bezorgdheden via Script as methode, in de natuur , via Whirling of dans / lichaamsgerichte oefeningen , Yoga , meditatie.

Wie ben ik? Waarom ben ik hier op aarde en wat is jouw blauwdruk / levensopdracht ? Wat willen dingen die naar mij toekomen en mij raken (positief of negatief) mij vertellen? Hoe leer ik ten volle genieten van dit leven? Leef ik mijn ziel ten volle ?

Je kan kiezen voor een korte sessie of langere sessie. Ik wandel heel graag even met je mee op dit oneindig boeiende pad van leven!

bottom of page